Acord de membru Zen Day

I. Preliminarii

1. Accesul si utilizarea portiunilor dedicate Utilizatorilor Site-ului sunt furnizate de Zen Day pentru dvs., sub conditia ca dvs. sa acceptati termenii si conditiile acestui Acord de membru.

2. Daca nu sunteti de acord sa acceptati si sa respectati acest Acord de membru, nu veti putea sa accesati sau sa folositi sectiunile dedicate Utilizatorilor Zen Day. Veti putea vizita in continuare Platforma insa nu veti putea folosi instrumentele dedicate Utilizatorilor.

3. In cazul unei eventuale neconcordante intre acest Acord de membru si Termenii si Conditiile Generale Zen Day, daca este cazul, prevederile Acordului de membru vor prevala.

4. Zen Day isi rezerva dreptul de a modifica integral sau partial termenii acestui Acord de membru in orice moment, sub conditia postarii unui anunt dedicat pe Platforma.

5. Utilizarea in continuare a Sectiunilor rezervate Utilizatorilor Zen Day dupa o astfel de notificare semnifica acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul Acord de membru - inclusiv orice modificari sau completari efectuate de Zen Day conform prevederilor de mai sus.

6. Daca, in orice moment, termenii si conditiile reglementate prin intermediul prezentului Acord de membru devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea Sectiunilor dedicate Utilizatorilor Zen Day si sa va dezactivati Contul.

II. Continutul Zen Day

7. Va informam si va solicitam sa aveti in vedere faptul ca Platforma contine sau poate contine informatii, software, fotografii, ilustratii, fisiere text, fisiere audio, fisiere video, animatii, fisiere flash, fisiere de date si alte materiale (pe scurt "Continutul") protejate prin drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand Zen Day si/sau afiliatilor sau colaboratorilor sai ori altor parti terte.

8. Este strict interzis sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul la care veti avea acces, sa distribuiti, sa efectuati, sa afisati, sa inversati/ alterati sau sa exploatati in orice fel/ partial/ integral Continutul.

9. Contintul atementionat va fi utilizat in scop exclusiv personal, pentru a va ajuta sa planificati Ziua voastra Zen.

III. Datele de inregistrare si securitatea Contului

10. Avand in vedere utilizarea de catre dvs. a Platformei in calitate de Membru/Utilizator Zen Day, sunteti de acord sa: (a) furnizati informatii exacte, actuale si complete in momentul completarii formularelor de inregistrare de pe Site ("Date de inregistrare") sau cu ocazia utilizarii instrumentelor Zen Day,; (b) mentineti si actualizati in mod prompt datele de inregistrare si orice alte informatii pe care le furnizati Zen Day, pentru a le menține corecte, actuale si complete, de natura a va furniza serviciile noastre intr-o maniera optima; (c) pastrati securitatea parolei si a datelor contului; (d) notificati imediat Zen Day despre orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau despre orice alta incalcare a securitatii; (e) acceptati si va asumati orice responsabilitate pentru toate activitatile derulate in cadrul contului dvs., cu referire la Platforma sau cu referire la Continut;

IV. Reguli generale

11. Va obligati si sunteti de acord sa nu folositi Platforma / Instrumentele Platformei/ Continutul Platformei in scopuri contrare legii sau interzise de prezentul Acord de membru. Cu titlu de exemplu, in ipoteza in care incarcati anumite informatii utilizand instrumentele Zen Day sau comunicati prin intermediul Platformei va obligati sa nu intreprindeti urmatoarele:

12. Recunoasteti si intelegeti ca nicio comunicare a unei terte parti sau a unui continut al unei terte parti (i.e. Furnizori) nu face obiectul aprobarii/avizarii noastre prealabile si nicio comunicare a unei terte parti sau a unui continut asociat nu poate fi considerata revizuita, verificata sau aprobata anterior de Zen Day.

13. Dupa cum explicam mai jos, Zen Day isi rezerva dreptul discretionar, de a sterge fara nicio notificare orice comunicare, continut sau alte materiale publicate de Zen Day pe Platforma.

14. Sunteti, de asemenea, de acord sa:

V. Informatii confidentiale

15. Recunoasteti faptul ca informatiile confidentiale (definite mai jos) pe care le obtineti (i) prin incheierea acestui Acord de membru, dar si (ii) prin utilizarea propriu-zisa a Platformei / a instrumentelor Platformei, reprezinta in toate cazurile informatii valoroase si confidentiale, ce apartin Zen Day/afiliatilor/partenerilor nostri si, in egala masura, sunteti de acord ca pe intreaga durata de aderare la prevederile Acordului de Membru, cat si ulterior acestei perioade, sa nu utilizati sau diseminati informatiile confidentiale la care aveti acces catre nicio alta persoana, cu exceptia situatiei in care o astfel de conduita este permisa in mod expres in temeiul Acordului de membru si/sau a legii aplicabile, ori in ipoteza in care ati obtinut acordul prealabil scris al Zen Day.

16. Zen Day se obliga sa asigure confidentialitatea datelor furnizate de dvs. si sa nu le cedeze, transmita, cesioneze ori sa le utilizeze in orice alt scop decat cel necesar pentru furnizarea serviciilor/instrumentelor noastre disponibile prin intermediul Platformei. Pentru mai multe informatii cu privire la confidentialitatea datelor dvs. va rugam sa consultati Politica noastra privind protectia datelor.

VI. Incetarea Contractului

17. Puteți decide sa puneti capat relatiei contractuale nascute prin aderarea la Acordul de membru in orice moment prin contactarea Zen Day, intr-o maniera in care va confirmati identitatea si intentia de a pune capat relatiei noastre contractuale.

18. Zen Day isi rezerva dreptul discretionar ca in orice moment si dintr-un motiv rezonabil fundament sa va restranga, suspende sau denunte unilateral dreptul de a accesa Continutul care este disponibil doar Membrilor, fara a fi necesara notificarea dvs. prealabila si fara ca Zen Day sa poata fi tinuta raspunzatoare ca urmare a acestei actiuni.

19. Totodata, Zen Day poate modifica, suspenda sau intrerupe in orice moment, orice Continut publicat de Zen Day pe Platforma, inclusiv disponibilitatea oricaror elemente, baze de date, informatii sau a Continutului in integralitate, fara a fi necesara notificarea dvs. prealabila si fara ca Zen Day sa poata fi tinuta raspunzatoare.

20. Zen Day poate, de asemenea, sa va anuleze sau sau va suspende dreptul de a accesa acel Continut al Site-ului care este disponibil doar Membrilor, in situatia in care exista indicii rezonabile cu privire la faptul ca ati descarcat/ati reprodus/vandut si/sau ati utilizat in mod nepermis Continutul Platformei.

21. Incetarea acestui Acord de membru nu va aduce nicio atingere drepturilor, apararilor si limitarilor raspunderii Zen Day care s-au nascut in temeiul acestui Acord de membru. Acestea vor ramane efective si ulterior incetarii prezentului Acord de Membru.

VII. Declaratii si garantii

22. Prin incheierea prezentului Acord de membru, garantati ca aveti varsta legala necesara pentru utilizarea Platformei si pentru acoperirea integrala a oricaror prejudicii cauzate ca urmare a utilizarii sau in legatura cu utilizarea Platformei.

23. De asemenea, sunteti de acord si constientizati faptul ca veti fi tinut raspunzator indiferent de persoana care utilizeaza Site-ul in numele dvs., folosind datele sau contul dvs.

VIII. General

24. Sunteti de acord si recunoasteti faptul ca, pe langa termenii prezentului Acord de membru, ati revizuit si aspectele redate in cuprinsul Termenilor si conditiilor (daca este cazul) si in orice alte acorduri aflate in legatura cu acestea si sunteti de acord sa respectati ansamblul de drepturi si obligatii izvorate din acestea.

25. Omisiunea Zen Day de a impune executarea stricta si de indata a oricarei prevederi a acestui Acord de membru nu va fi interpretata ca o renuntare la vreo prevedere contractuala sau la orice alt drept aflat in stransa legatura cu Acordul de membru.

26. Ineficienta/nevalabilitatea/nelegalitatea oricarei eventuale prevederi contractuale din cadrul prezentului Acord de membru nu va produce niciun efect cu privire la valabilitatea si legalitatea celorlalte prevederi ale Acordului de membru.

IX. Limitari

27. Prin semnarea Acordului de membru, va asumati intreaga responsabilitate pentru utilizarea Platformei, incluzand dar fara a se limita la modalitatea de accesare/utilizare a Continutul disponibil pe Platforma, ori la informatiile si datele introduse de dvs. prin utlizarea instrumentelor Zen Day.

28. Zen Day sau angajatii, colaboratorii, reprezentantii sau orice alta persoana care actioneaza sub autoritatea Zen Day, nu vor fi tinuti raspunzatori pentru niciun prejudiciu decurgand din pretentiile unei terte persoane aflate in legatura cu semnarea si executarea Acordului de membru.

X. Litigii

29. Prezentul Acord de membru va fi supus legislatiei romane. Toate si oricare diferende sau pretentii ce decurg din sau in legatura cu prezentul Acord de membru sau care sunt direct sau indirect legate de raportul juridic stabilit intre parti, vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii solutionarii diferendelor antementionate pe cale amiabila, acestea vor fi deduse judecatii instantelor competente din Cluj-Napoca.

Folosim sistemul de cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Toate datele personale stocate sunt in siguranta cu noi. Politica de confidentialitate
Sunt de acord | Nu sunt de acord